¡hola!

Hejsan och god natt, nu ska jag gå och lägga mig. För imorgon ska jag stå skolpolis kl halv 8. Ses imorgon. Saskia om du läser det här så kommer jag att logga in på msn när jag har stått färdigt skolpolis. Det vill säga 8 men jag hinner nog vara inne på msn 10 över 8. God natt nu allihopa

3:a

hej, jag har ju inte skrivit något sen minitiger cup. Men jag har inte orkat. Men nu ska jag försöka komma igång igen!! I minitiger cup så kom mitt lag 3:a, det var bra för vi fick pokal och medalj. Idag vet jag inte vad jag ska göra men ikväll ska jag spela match, jag ska stå i mål. Hjälp imorgon börjar vi skolan, jag längtar inte men det ska bli kul att träffa alla. det var allt för nu hejdå.

Minitiger Cup

Hejsan svejsan, idag ska jag på fotbolls cup igen. Men det ska bli kul, jag och Clara är i samma lag. Det är ju en bra sak. Jaa kl är ju 06.14 så det finns inte så mycket att göra. Men jag måste dricka så hejdå.

p.s. önska mig lycka till, och håll tummarna!fotograf: emma (min syrra) modell: månen
Fint månsken i skåne!!! Kanske hittar en bättre bild sen.


Vad ska man göra en varm dag?

Hej, idag är det så super varmt men jag kan inte åka och bada. För pappa vill inte skjutsa och vi hinner inte på nåt annat sätt, för min syrra ska på en allsvenska match med sitt fotbollslag. Så jag har ingenting att göra. Oj jag tog just två tuggumin från min maskin som står i solljus, och när jag skulle ta upp det höll jag på att mosa det för det var så mjukt. Men nu ska jag komma på nåt att göra så hejdå, hörs sen!!


Knäpp bild på Thea när jag sminkade henne :P

fast one

hejhej, är hos Clara skriver sen ;P

Gullunge

hejsan hoppsan! :D
Två bilder från min kusins kalas.

Mmmmmmm! dom här åt vi.

Fotograf: Emma

God natt! :D


Help

hejsan, idag är det en vanlöig lördag. Ingenting händer tror jag, så om nån utav mina kompisar läser det här så vet ni att jag gärna skulle vilja göra något!!!! Och om det är någon som jag inte känner kan ni väll tipsa  mig om nåt att göra!!!


söta lilla Maya

Agnes + Häst = Sant

Hejsan, nu åkte min gudmor för en stund sen. Just nu är nog Agnes och hämtar hästar från sommarbete så jag har inget att göra just nu, så jag får sitta och vänta:P

stall???

Tjena mors, nu skriver jag från ett löst tangetbord på min laptop och lyssnar på musik från högtalarna, oooooo. Idag ska jag va med Agnes igan, skoj skoj. Vi ska va lite i stallet, inte för att jag är häst människa men Agnes är. Nu kommer jag inte på mer att skriva så bye.

 härliga gamla nalle puh :P

the city

Hola, idag har jag varit i stan med min syrra och min gudmor Anna. Vi gick i lite affärer och jag köpte en kofta, men inte en sån där stor tjock utan en tunnare. Den är väldigt fin tycker jag! Och innan vi åkte hem så åt jag en chokladboll mummsigt..... Nu väntar jag på att Agnes ska komma, jag vet inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på nåt kul!!

Hilda min kusin :P


Nästan tisdag

hejsan! :)
Nu är ju klockan 23.55 så det är väl dags att hoppa i säng och titta på film. Själv är jag inte så jätte trött så det är därför jag ska titta på film ;) Hoppas alla har haft en blöt dag :P
puss puss och god natt! :D


Dra i mitt öra

Tjabba, det fick bli kista idag. Jag köpte ett par örhängen och min syrra och min mamma köpte varsina skor som jag delar med dom. Juste jag var i vällingby igår och jag köpte ett par örhängen där med :P När jag loggar in på min dator så ska jag bomba er med bilder!!! Men jag kan visa er örfängerna om jag hittar från typ google :P

Jag hittade bara ett par utav örhängerna

god morgon, god morgon det är dags att vakna nu

Hejhopp alla glada läsare, nu är jag inne på mammas dator så jag kan inte lägga ut bilderna.
Nu tänker ni säkert att jag bara kan byta till min dator, men jag har en sovande gäst i de rummet som min data är i. Hursomhelst så har jag inga planer för dagen, så man får se vad som dyker upp. Här kommer bara en bild som jag hittar på mammas data.


(från 2006)


midsommar bild från 2006

5 km

Hejsan, jag kom hem för en stund sen från ursvik. Och där sprang jag 5 km med Clara och malin. Jag känner mig överdrivet nöjd :P Men just nu sitter jag och tittar på icarly, samtidigt som jag väntar på att vi ska få tillbaks vårt varm vatten. Idag har pappa namnsdag så grattis Pär!!!!men nu ska jag titta färdigt på icarly och sen ducha.
Här är min galna pappa Pär!! :P

RSS 2.0