LÅT

Bra låt!!! (sorry att jag inte skrivit på väldigt länge) bye <33


snabbis

Heej, back from school!! Och imorgon är det fredag, yes!!! Och då har vi matte första timmen sen har vi läsdag resten av dagen, med fika, bok och kudde. Myyyys. Det lär bli najs.
hörs sen byebye <3333


dans <333

Hallup, idag va sista elvensval dagen. Vi såg på film (yes) jag kommer inte ihåg vad den hette men den var konstigt rolig :P Sen ska jag på dans skoj, skoj <333 Men just nu så sitter jag vid datan och Clara tittar på tv. Men jag känner för att spela wii, så jag ska övertala Clara (moahahahaha). Det var allt jag hade att berätta just nu så vi kanske hörs sen hejdå <3333


Gammal jul-bild på mig

sleep time

Hejsan, måste upp tidigt imorgon ska stå skolpolis. Så godnatt på er allihopa, sov sött!! <333


Välkommen snö

Hello snow!!!!! Äntligen snö, tummen upp från mig.  Jag hade lite tråkigt så jag frågade Sas vad jag skulle göra och hon sa att jag skulle redigera en bild så nu har jag ändrat ögonfärgen på en bild, här kommer den:


Fotograf: Emma | Modell: Maya (farmors hund) | Redigering: Jag

hejdå <3333333  
P.S. Jag kanske gör ett inlägg senare

rubrik????

Tjubba, idag så har vi elevensval. Det hade vi igår me, allt som vi gör är inte superkul men idag kommer vi att se filmen till boken som vi läst. Igår var det fotbollsträning, det var kul!! Och Clara var med på träningen!!!!!!! Det var super länge sen hon var på träning för hon har opererat knät för ganska så länge sen. Men nu hinner jag inte skriva mer skriver kanske ikväll hejdå <333


London

Home again

Hejsan, sorry för att jag inte blogga igår när jag kom hem från London. Men det var bara för att vi kom hem vid  12 tiden. Vi skulle ha kommit hem tidigare men så blev det inte.....  

Här kommer flyghistorian:
Först så fick vi gå på flyget och där satt vi då ett tag, sen så sa dom att deras syrgasflaska (typ)  var tom och då fick dom åka till en annan flygplats för att hämta ny syrgasflaska. Då satt vi i planet och väntade på den, sen så kom den och tydligen var den också tom!!!! Då fick vi gå ut ur planet och in på flgplatsen. Och där fick vi ju självklart sitta och vänta i flera timmar. Sen så ropade dom ut att vi fick komma och hämta varsin lapp med 6 pund på som vi fick köpa mat för..... Då gick vi ju och köpte mat sen satte vi oss och åt, och när vi hade ätit färdigt GISSA VAD!!!!!!!!!!!! brandlarmet gick så all fick gå ut. Sen när vi fick komma in igen så va vi tvugna att gå ignom sån där säkerhets grej. SEn när vi hade väntat ett tag så fick vi äntligen åka hem.

nu ska jag berätta om vad vi gjorde i London. Jag, mamma och Emma kom i onsdags kväll så då hann vi bara komma och sen gå och lägga oss.

Torsdag: Shopping!!!!!!! Vi var på primark och shoppade ganska mycket, jag köpte: en vit vanlig långärmad tröja, en tre kvarts tröja som var svart med vita hjärtan på, en pyjamas, ett par jeans, strumpor, strumbyxor i olika färger, hett par shorts med hängslen (tillsammans med emma), en shorta (tillsammans med emma), ett par korta uggs (fast inte äkta), en handväska som jag kan ha i skolan. Det var typ det jag köpte på primark. Sen gick vi vidare till New look, där köpte jag bara en liten handväska. Därefter var det vidare till en skoaffär, där köpte jag ett par Fred Perry skor som är fulla med blåa palljetter. Sen åkte vi tillbaks till huset, åt och sen på kvällen såg vi på filmen Notting Hill

Fredag: dagen börjar med frukost och pappa som kommer. Sen så åker vi till Notting Hill (haha vi såg ju filmen dagen innan) där gick vi på portobello road (stavning?) och i filmen så äger ju han och en kompis en resebok handel, och vi gick till den!!!!!!!!!!!!!!! Den fanns där!!!!!! Sen åkte vi runt till lite olika ställen och jag köpte ett par gepard converse . Klockan halv 8 så var det bokat bord på en restaurang där vi fick väldigt god mat.

Lördag: Först så gick vi ju upp och åt frukost, sen åkte vi till madame tussauds men det var så lång kö så vi skulle inte hinna för vi skulle på musikal. Så det blev ingen madame tussauds :(  Men därifrån åkte vi till stället där vi skulle gå på musikal och gick runt lite där. Sen var det dags för musikalen "the lion king" och den var super bra och väldigt coolt gjord!!! Mycket bra. Sen var det middag och sen läggdags för att gå upp tidigt nästa morgon för att åka hem (men ni såg ju hur det gick med det)

jag kan ha missat något.

Här kommer lite bilder från london:

Hello London!!

Mumms lite Starbucks efter shopping

6 kassar blev det efter torsdagens shopping

Creps  mmmm..........

The travel bookshop

Jag i bookshopen

Maten på restaurangen

Det fanns telefonkioskar

Det kanske kommer nån till London bild nån gång!!
hejdå <333333


Ny design = Ny start

Ja som rubriken säger så har jag ny design och nu ska jag få en ny start, det vill säga att jag ska försöka börja blogga igen. Men jag åker till London idag och är där till söndag, så jag bloggar beroende på om det finns internet eller inte. Jag hoppas att alla har haft ett bra lov och att alla ska fortsätta ha ett!! Ni får gärna kommentera om vad ni tycker om den nya designen. Tack Clara och Emma för hjälpen med den nya designen!!

Hejdå <3333

RSS 2.0